Po koncu zveze: V tem razkošju sedaj uživa Miley Cyrus

Foto: Profimedia miley cyrus Foto: Profimedia miley cyrus Foto: Profimedia miley cyrus Foto: Profimedia miley cyrus Foto: Profimedia miley cyrus Foto: Profimedia miley cyrus Foto: Profimedia miley cyrus
Poglejte to kopalnico!
Oglej si celoten članek

Svet je ta teden izvedel, da sta se zvezdnika Miley Cyrus in Liam Hemsworth razšla. Miley se že tolaži v objemu druge osebe, resničnostne zvezdnice Kaitlyn Carter.

Kaj sta povedala v sporočilu za javnost, si lahko preberete TUKAJ, v galeriji pa si oglejte, kam se je po koncu zakona preselila 26-letna pevka.

Gre za hišo s tremi spalnicami, ki stoji v bližini 6,8 milijona dolarjev vredne vile, ki jo je leta 2015 kupila z Liamom. Parček je pozneje kupil še ta manjši ranč, vreden 2,5 milijona dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.