Po ločitvi: Ana Tavčar objavila novega

Foto: instagram
Foto: instagram
Po ločitvi Ana Tavčar ni izgubljala časa.
Oglej si celoten članek

O razhodu Ane Tavčar in Igorja Pirkoviča se je pisalo že pred leti. Prvi namig je bil, da Ana pri vodenju oddaje Dobro jutro ni več uporabljala priimka Pirkovič. Te dni nam je zaupala, da sta se z nekdanjim možem res razšla in ločila že pred časom.

Ana je sedaj na Instagram profilu objavila svoj novi veliki dosežek in pokazala, da se ne utaplja v žalosti, temveč s polno paro živi naprej. Izšel je namreč njen novi znanstveni članek, ki je objavljen tudi v zborniku Jezik in slovstvo. "Vesela, ker je izšel moj novi znanstveni članek. S prof. dr. Janjo P. Lenarčič sva raziskovali dodatek (nem. Zusatz) kot najpogosteje zaizpostavljeno strukturo v sodobni nemščini (herausgestellte Strukturen). Članek je v slovenščini, objavljen v zborniku Jezik in slovstvo in dostopen na spletu. Vabljeni v fascinantni svet jezikoslovja," je voditeljica, ki je tudi doktorirala s področja nemšega jezika, zapisala o svojem najnovejšem dosežku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 11:49 22. Oktober 2022.

    Tako izobražena, pa ni sposobna ločiti zeli od plevela ... Ali pa se zgolj prodaja - odlapa tisto, kar ji …

  • 10:53 22. Oktober 2022.

    Doktorat iz nebuloz!

  • 22:09 21. Oktober 2022.

    Meni ni jasno, kako lahko nekdo, ki doktorira, gosti sarlatane.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.