"Po najini poroki je šel v službo"

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Slavica Ecclestone pravi, da si je želela, da ima hči Petra tako razkošno poroko, ker je bila njena prava polomija.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden se je prvi mož Formule 1 Bernie Ecclestone jezil, ker je bivša žena Slavica Ecclestone za poroko njune hčerke Petre, ki je usodni da svojemu poslovnežu Jamesu Stuntu dahnila konec avgusta v Rimu, porabila 12 milijonov funtov. Besna Slavica sedaj vrača udarec. "Poroka je bila vredna vsakega penija, saj je osrečila mojo hčerko. Koga briga denar," je večmilijonsko poroko komentirala lepa 53-letna Hrvatica in povedala, da si je za Petro želela le najboljše, saj je bila njena poroka prava polomija.

Na njuni poroki leta 1985 ni bilo svatov, niti fotografa, le priči. Ko sta se mladoporočenca odpravila na poročno kosilo in ugotovila, da je restavracija po njuni izbiri zasedena, se je Bernie vrnil v pisarno, Slavica pa je morala pot domov najti sama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.