Po objavi te fotografije oboževalce zaskrbelo za igralko

Foto: profimedia
Foto: profimedia
O njeni teži se razglablja že leta …
Oglej si celoten članek

Tara Reid je na Instagramu objavila dva posnetka v kopalkah in spet podžgala govorice, da je bolna. 

Že leta se govori, da ima 45-letnica, ki je zaslovela s komedijo Ameriška pita, v kateri je moški svet očarala s svojimi oblinami, motnjo hranjenja, kar je sicer zanikala. "Sem suha. Ljudje so debeli, a jih ne napadamo vsakič, ko zapustijo hišo. /.../ Takšna sem. Ves čas jem. To je moja naravna teža in ljudje bi me morali pustiti pri miru,“ je leta 2017 povedala Tara, a obenem priznala, da je bila na liposukciji trebuha in zadnjice, kar je na koncu obžalovala, saj je kirurg iznakazil njeno telo.

"Tako suha. Upam, da si dobro,“ je pod njeno novo objavo zapisala oboževalka, ki ni bila edina, ki se je spraševala, kaj se je z nekdanjo lepotico zgodilo. Več komentatorjev pa je Tari položilo na srce, naj nekaj poje. 

Tara se je na kritike in zaskrbljene komentarje pozneje odzvala in razložila, da je bil kriv kot fotografiranja in da ima hiter metabolizem in se ne more zrediti. "Samo še jem," je zatrdila.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.