Magazin > VIP
45188 ogledov

Po objavi te fotografije oboževalce zaskrbelo za igralko

Tara Reid profimedia
O njeni teži se razglablja že leta …

Tara Reid je na Instagramu objavila dva posnetka v kopalkah in spet podžgala govorice, da je bolna. 

Že leta se govori, da ima 45-letnica, ki je zaslovela s komedijo Ameriška pita, v kateri je moški svet očarala s svojimi oblinami, motnjo hranjenja, kar je sicer zanikala. "Sem suha. Ljudje so debeli, a jih ne napadamo vsakič, ko zapustijo hišo. /.../ Takšna sem. Ves čas jem. To je moja naravna teža in ljudje bi me morali pustiti pri miru,“ je leta 2017 povedala Tara, a obenem priznala, da je bila na liposukciji trebuha in zadnjice, kar je na koncu obžalovala, saj je kirurg iznakazil njeno telo.

"Tako suha. Upam, da si dobro,“ je pod njeno novo objavo zapisala oboževalka, ki ni bila edina, ki se je spraševala, kaj se je z nekdanjo lepotico zgodilo. Več komentatorjev pa je Tari položilo na srce, naj nekaj poje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

Tara se je na kritike in zaskrbljene komentarje pozneje odzvala in razložila, da je bil kriv kot fotografiranja in da ima hiter metabolizem in se ne more zrediti. "Samo še jem," je zatrdila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.