Po oblačila v "garažo"

Foto: neznan zivljenje 07.05.13. tabor, sejem, razprodaja, BEJA Prostoroz, Garazna razprodaja
S sončnim vremenom se vračajo kolesarski, knjižni in vintage sejmi. Vredno obiska!
Oglej si celoten članek

Park Tabor bo od 18. maja znova središče poletnega dogajanja. Prebivalci in obiskovalci bodo imeli tako vse poletje možnost, da se udeležijo brezplačnih kulturnih, športnih in izobraževalnih dogodkov. Ob sobotah se v park vračajo priljubljene garažne razprodaje ter umetniški, knjižni, kolesarski in vintage sejmi.

Na odprtju programa 18. maja bodo lahko obiskovalci na garažni razprodaji menjali, prodajali in kupovali rabljene stvari, na umetniškem sejmu izbirali med deli mladih oblikovalcev ter okusili ulične prigrizke in napitke kulinaričnega kolektiva Trapez.

Praznovanje bodo zvečer sklenili sodelavci Radia Študent z literarnim in kulturnim programom ter glasbeniki improvizatorji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.