Po otroško za vsakogar

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Poleg jesenskega Otroškega bazarja v Ljubljani bo letos prvič tudi Otroški bazar v Mariboru. Otrokom, staršem, vzgojiteljem in vsem, ki se ukvarjajo z najmlajšimi bo v Ledeni dvorani Tabor od 9. ure postregel številne izobraževalne in zabavne vsebine.
Oglej si celoten članek

Na prvem Otroškem bazarju v Mariboru bodo staršem predstavljene novosti s področja opremljanja otroških prostorov, mode, varnosti, zdrave prehrane, preživljanja prostega časa, otroške literature, medijev, družinskega turizma, kulturnih in športnih vsebin.

Od animiranih filmov do kock
Dan Zemlje bo Zveza prijateljev mladine Maribor obeležila v ustvarjalnem kotičku, kjer bodo potekale eko delavnice za različne starostne skupine otrok. Najmlajši bodo ustvarjali pomladno cvetje iz naravnih in odpadnih materialov, nakit, okrasne lončke, pa tudi žepne družabne igre, prstne lutke in drugo.

Tudi dogajanje na zunanji ploščadi bo v znamenju eko delavnic, saj se bodo oblikovale skulpture iz plastenk, namenjene sajenju rastlin, inštrumenti iz naravnih in odpadnih materialov, senzorične in druge delavnice. Poleg tega bodo zunaj tudi druge aktivnosti za starše in otroke.

Zavod Udarnik bo otrokom predstavil svet filmov. Ogledali si bodo projekcije animiranih filmov ter v različnih delavnicah spoznavali filmsko zgodovino in praktično delo s filmi.  Otroci bodo tudi izdelovali optične igrače ter spoznavali njihovo delovanje, se udeležili športnih aktivnosti, preizkusili igrala, si ogledali Lego razstavo in obiskali Lego delavnice.

Vstop in vse vsebine so brezplačne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.