Po pretepu še žgečkljive fotografije

Foto: Žurnal24 Demi je fotografije na Twitter naložila, tik preden je odšla na kliniko. (Foto:
Demi Lovato, mlada ameriška igralka, ki je nedavno zaradi pretepa odšla na zdravljenje, je spet vzbudila pozornost. Na Twitterju so se znašle njene vroče fotografije, ki so povzročile pravo razburjenje.
Oglej si celoten članek

Demi, ki je v Ameriki zelo popularna predvsem zaradi vloge v seriji Sonny With A Chance, ima pa tudi uspešno pevsko kariero, je nedavno pristala na zdravljenju, ker naj bi pretepla svojo prijateljico Alex Welch. Po incidentu se je 18-letna zvezdnica zavedla, kaj je storila in se sama odpravila na zdravljenje.

 

Preden je prostovoljno odšla na kliniko za zdravljenje, je dobro poskrbela za to, da se bo o njej govorilo tudi med zdravljenjem.

 

Foto: Žurnal24 Demi Lovato

Na svojem Twitter profilu je večer pred odhodom objavila žgečkljive fotografije, na katerih v seksi pozah pozira v družbi prijateljic. Demi, ki se še vedno zdravi zaradi psihičnih težav, bo na zdravljenju ostala čez praznike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.