Magazin > VIP
31 ogledov

Po pretepu še žgečkljive fotografije

Demi je fotografije na Twitter naložila, tik preden je odšla na kliniko. (Foto: Žurnal24 main
Demi Lovato, mlada ameriška igralka, ki je nedavno zaradi pretepa odšla na zdravljenje, je spet vzbudila pozornost. Na Twitterju so se znašle njene vroče fotografije, ki so povzročile pravo razburjenje.

Demi, ki je v Ameriki zelo popularna predvsem zaradi vloge v seriji Sonny With A Chance, ima pa tudi uspešno pevsko kariero, je nedavno pristala na zdravljenju, ker naj bi pretepla svojo prijateljico Alex Welch. Po incidentu se je 18-letna zvezdnica zavedla, kaj je storila in se sama odpravila na zdravljenje.

 

Preden je prostovoljno odšla na kliniko za zdravljenje, je dobro poskrbela za to, da se bo o njej govorilo tudi med zdravljenjem.

 

Demi Lovato | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Na svojem Twitter profilu je večer pred odhodom objavila žgečkljive fotografije, na katerih v seksi pozah pozira v družbi prijateljic. Demi, ki se še vedno zdravi zaradi psihičnih težav, bo na zdravljenju ostala čez praznike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.