Po razpadlem zakonu nazaj na delo

Foto: Žurnal24 Igralca sta se ločila lani. (Foto: Flynet/JLP)
Po razpadu zakona se je Sean Penn le nekaj mesecev zatem, ko je prekinil sodelovanje v filmu The Three Stooges, odločil, da bo v filmu vendarle nastopil.
Oglej si celoten članek

Sean Penn je že pred časom podpisal pogodbo o sodelovanju pri sodobni različici filma The Three Stooges. Originalno verzijo so posneli v 30. letih prejšnjega stoletja, takrat pa so glavne vloge odigrali Moe Howard, Curly Howard in Larry Fine.

A igralec si je nato vmes premislil ter od projekta odstopil. Razlog za odločitev naj bi bila želja po preživljanju časa s svojo ženo, tudi igralko Robin Wright Penn. Poleti sta se namreč po skorajšnji ločitvi zakonca spet pobotala, Penn pa je v želji po rešitvi zakona odstopil od različnih projektov. Kljub temu sta se zakonca avgusta uradno ločila in Penn se je želel vrniti k sodelovanju v filmu The Three Stooges. To mu je zdaj tudi uspelo.

V sodobni različici legendarnega filma naj bi poleg Penna zaigrala tudi Benicio Del Toro in Jim Carey.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.