Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Po razpadlem zakonu nazaj na delo

Igralca sta se ločila lani. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po razpadu zakona se je Sean Penn le nekaj mesecev zatem, ko je prekinil sodelovanje v filmu The Three Stooges, odločil, da bo v filmu vendarle nastopil.

Sean Penn je že pred časom podpisal pogodbo o sodelovanju pri sodobni različici filma The Three Stooges. Originalno verzijo so posneli v 30. letih prejšnjega stoletja, takrat pa so glavne vloge odigrali Moe Howard, Curly Howard in Larry Fine.

A igralec si je nato vmes premislil ter od projekta odstopil. Razlog za odločitev naj bi bila želja po preživljanju časa s svojo ženo, tudi igralko Robin Wright Penn. Poleti sta se namreč po skorajšnji ločitvi zakonca spet pobotala, Penn pa je v želji po rešitvi zakona odstopil od različnih projektov. Kljub temu sta se zakonca avgusta uradno ločila in Penn se je želel vrniti k sodelovanju v filmu The Three Stooges. To mu je zdaj tudi uspelo.

V sodobni različici legendarnega filma naj bi poleg Penna zaigrala tudi Benicio Del Toro in Jim Carey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.