Po škandalu: Oče Meghan Markle odpovedal prihod na poroko

Foto: Profimedia
Kakšen teden za bodočo nevesto …
Oglej si celoten članek

Thomas Markle bi moral v soboto svojo hčerko, Meghan Markle, pospremiti do oltarja, a je svoj prihod v Veliko Britanijo odpovedal. Pretekli teden naj bi namreč doživel srčni napad, portalu TMZ pa je včeraj povedal, da ga spet stiska v prsih in da se bo moral vrniti v bolnišnici. Markle meni, da je za njegove težave kriv stres, še zlasti naj bi ga jezila njegova hčerka Samantha, ki je za medije spregovorila o slabem odnosu s slavno polsestro. 

Foto: Profimedia Thomas Markle

Da ne bo odpotoval v Anglijo pa se je odločil po tem, ko se je razvedelo, da je za mastne denarce prodal lažne paparaco fotografije. Pravi, da ni želel škoditi hčerki ali britanskemu dvoru in da se z agencijo ni dogovoril zaradi denarja, ampak imidža. V preteklih mesecih so mu bili fotografi namreč ves čas za petami in ga posneli ob različnih priložnostnih, mnogokrat so fotografije nanj metale slabo luč. Kot primer je navedel posnetek, na katerem je v rokah imel pivo, ki ga ni kupil zase, ampak za varnostnike. Poudaril je tudi, da so mu ponujali ogromne zneske za intervju, a je vse odklonil.

Škandal! Meghanin oče prodal lažne paparco fotografije

Kaj pravi dvor?

Dvor se je na njegovo odločitev, da hčere ne bo pospremil do oltarja, odzval. V izjavi so zapisali le, da gre za zelo osebne stvari in da Meghan in Harry medije prosita za razumevanje in spoštovanje gospoda Markla. Ta je sicer TMZ-ju še razkril, da s hčerko ni govoril, odkar je odpovedal svoj prihod v Veliko Britanijo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.