Po škandalu okoli očeta, se zvezdnica takole sprehaja po svetu

Foto: Profimedia Paris Jackson Foto: Profimedia Paris Jackson Foto: Profimedia Paris Jackson Foto: Profimedia Paris Jackson Foto: Profimedia Paris Jackson
Boji se pokazati v javnosti.
Oglej si celoten članek

Paris Jackson se po objavi dokumentarnega filma Leaving Neverland, v katerem Wade Robson in James Safechuck njenega očeta, pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, obtožujeta spolnih zlorab, boji, da ji bo to uničilo vzhajajočo igralsko kariero. V skrbeh je, da jo filmski ustvarjalci zaradi tega ne bodo več klicali na avdicije, so povedali njeni prijatelji.

Policijsko poročilo Policijsko poročilo o šokantnih najdbah v hiši Michaela Jacksona

Čeprav Michaelovi otroci filma uradno niso komentirali, pa se je Paris na družabnih omrežjih oglasila s komentarjem, v katerem je zapisala, da dvomi, da lahko karkoli izniči zapuščino njenega očeta. Več kot očitno pa ji po izidu dokumentarca ni lahko, saj si je, medtem ko je s fantom zapuščala letališče, obraz prekrila s kapo. Fotografije najdete v galeriji.

Michael Jackson To so pornografski posnetki, ki naj bi jih našli pri Jacksonu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.