Magazin > VIP
7670 ogledov

Po škandalu okoli očeta, se zvezdnica takole sprehaja po svetu

Paris Jackson
1/5
Boji se pokazati v javnosti.

Paris Jackson se po objavi dokumentarnega filma Leaving Neverland, v katerem Wade Robson in James Safechuck njenega očeta, pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, obtožujeta spolnih zlorab, boji, da ji bo to uničilo vzhajajočo igralsko kariero. V skrbeh je, da jo filmski ustvarjalci zaradi tega ne bodo več klicali na avdicije, so povedali njeni prijatelji.

WORLD RIGHTS  Singer Michael Jackson announces he will perform in London for the Policijsko poročilo Magazin Policijsko poročilo o šokantnih najdbah v hiši Michaela Jacksona

Čeprav Michaelovi otroci filma uradno niso komentirali, pa se je Paris na družabnih omrežjih oglasila s komentarjem, v katerem je zapisala, da dvomi, da lahko karkoli izniči zapuščino njenega očeta. Več kot očitno pa ji po izidu dokumentarca ni lahko, saj si je, medtem ko je s fantom zapuščala letališče, obraz prekrila s kapo. Fotografije najdete v galeriji.

jackson Michael Jackson Magazin To so pornografski posnetki, ki naj bi jih našli pri Jacksonu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice