Magazin > VIP
222 ogledov

Hči Michaela Jacksona: Vem, da so ga umorili

Paris Jackson Profimedias
Paris Jackson je po dolgem času spregovorila o smrti svojega očeta Michaela Jacksona. Paris je prepričana, da so kralja popa umorili.

Edina hči Michaela Jacksona 19-letna Paris je prvič dala zelo izčrpen intervju za ameriško revijo Rolling Stone. Spregovorila je o svojem otroštvu, o življenju v čudoviti graščini v kateri je odraščala in o odnosu z očetom. Povedala pa je tudi, da bo slej kot prej resnica prišla na dan in bo nekoč dokazano, da so kralja popa umorili.

Paris se spominja, da je bil v zadnjih mesecih, ko se je pripravljal na turnejo, Michael zelo utrujen. "Govorila bi mu, da si privošči popoldanski spanec. Spomnim se, da smo se v dnevni sobi spodaj učili in smo videli, da se s stropa stresa prah, ker je v zgornjem nadstropju vadil svoj nastop. Nenehno je vadil. Spomnim se, kako zelo je bil utrujen," je povedala 19-letnica.

Za njegovo smrt krivi zdravnica Conrada Murraya, prst pa je uperila tudi v AEG Live, eno vodilnih športnih in zabaviščnih družb, ki organizirajo koncerte. "AEG Live so do svojih izvajalcev nečloveški. Utrudijo jih do zadnjega atoma," je povedala in dodala, da jo zaradi te družbe skrbi za Justina Bieberja: "Spomnim se, da sem bila na njegovem koncertu in da se mi je zdel zelo zmeden in utrujen. Pogledala sem na svojo vstopnico in videla logo AEG Live in se spomnila, kako zelo je bil moj oče utrujen v zadnjih mesecih, ko je sodeloval z njimi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.