Po škandalu skriva svoj obraz

Foto: FameFlynet Vanessa Stiviano Foto: FameFlynet Vanessa Stiviano Foto: FameFlynet Vanessa Stiviano Foto: FameFlynet Vanessa Stiviano Foto: FameFlynet Vanessa Stiviano Foto: FameFlynet Vanessa Stiviano Foto: FameFlynet Vanessa Stiviano Foto: FameFlynet Vanessa Stiviano
Potem ko je svetu razkrila, kako rasističen je lastnik moštva Los Angeles Clippers Donald Sterling, Vanessa Stiviano zdaj skriva svoj obraz in noče dajati izjav.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je v NBA izbruhnil škandal zaradi zvočnega posnetka, na katerem Donald Sterling, lastnik moštva Los Angeles Clippers, blati temnopolte. Rasistične izjave je posnela njegova ljubica Vanessa Stiviano, ki ji je med drugim rekel: "Lahko se družiš z njimi (temnopoltimi, op. a.), toda na tekme jih ne vozi. Na svojem Instagramu ne objavljaj več fotografij z Magicom Johnsonom," naj bi Stivianovi, ki je prav tako temnopolta, zabrusil Sterling.

Vse od izbruha škandala se Vanessa skriva pod kapo z velikim ščitkom in noče dajati izjav. Že več lokalnih medijev jo je prosilo za intervju, a jih je zavrnila. Vanessa naj bi sicer na skrivaj posnela več ur pogovorov z Donaldom, kar se lahko obrne proti njej, saj je kaznivo, da ga je snemala brez njegove vednosti.

Sicer pa jo je NBA obtožila, da hoče s posnetkom izsiljevati Sterlinga; njegova žena Shelly jo namreč toži, ker je Donald zaradi nje zapravil več kot 1,8 milijona dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.