Magazin > VIP
18 ogledov

Po škandalu skriva svoj obraz

Vanessa Stiviano
1/8
FameFlynet
Potem ko je svetu razkrila, kako rasističen je lastnik moštva Los Angeles Clippers Donald Sterling, Vanessa Stiviano zdaj skriva svoj obraz in noče dajati izjav.

Pred nekaj dnevi je v NBA izbruhnil škandal zaradi zvočnega posnetka, na katerem Donald Sterling, lastnik moštva Los Angeles Clippers, blati temnopolte. Rasistične izjave je posnela njegova ljubica Vanessa Stiviano, ki ji je med drugim rekel: "Lahko se družiš z njimi (temnopoltimi, op. a.), toda na tekme jih ne vozi. Na svojem Instagramu ne objavljaj več fotografij z Magicom Johnsonom," naj bi Stivianovi, ki je prav tako temnopolta, zabrusil Sterling.

Vse od izbruha škandala se Vanessa skriva pod kapo z velikim ščitkom in noče dajati izjav. Že več lokalnih medijev jo je prosilo za intervju, a jih je zavrnila. Vanessa naj bi sicer na skrivaj posnela več ur pogovorov z Donaldom, kar se lahko obrne proti njej, saj je kaznivo, da ga je snemala brez njegove vednosti.

Sicer pa jo je NBA obtožila, da hoče s posnetkom izsiljevati Sterlinga; njegova žena Shelly jo namreč toži, ker je Donald zaradi nje zapravil več kot 1,8 milijona dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.