Po smrti zaslišali člane pevkine družine

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po tem, ko je včeraj poligrafski test prestal njen mož, bodo morali test opraviti tudi ostali člani njene družine.
Oglej si celoten članek

V javnost prihajajo nove informacije v zvezi s smrtjo srbske pevke Jelene Krsmanović. Po tem, ko je policija na poligrafskem testu včeraj zaslišala pevkinega moža Zorana Marjanovića, bodo enako storili tudi z ostalimi člani njene ožje družine. To sicer ne pomeni, da je kdo izmed njih osumljen umora ali v postopku preiskave, gre le za običajen postopek v takšnih primerih.

Za srbski Blic se je oglasil Zoranov oče, Vladimir Marjanović, ki pravi, da ne dvomi v nedolžnost svoje sina in upa, da bo Zoran čim prej izpuščen iz pripora. "Zoran je ne bi mogel ubiti, pomenila mu je vse. Upam, da moj sin, ni edini osumljenec za umor. Bil je aretiran v najtežjem trenutku v svojem življenju. Upam, da bo policija začela s preiskavo v drugi smeri," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:28 4. April 2016.

    To so novice iz sveta v magazinu in ti si nekakšen slovenceljn arijske rase nepomemben idiot za vse ostale države …

  • 10:21 4. April 2016.

    Predvsem pa je to novica, vredna objave na prvi strani SLOVENSKEGA portala

  • 10:15 4. April 2016.

    Vrjamem da po srbiji luta veliko kriminalcev in posiljevalcev ki so prišli z begunci ... lahko da je žrtev kakega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.