Magazin > VIP
27 ogledov

Po smrti zaslišali člane pevkine družine

Jelena Krsmanović Facebook
Po tem, ko je včeraj poligrafski test prestal njen mož, bodo morali test opraviti tudi ostali člani njene družine.

V javnost prihajajo nove informacije v zvezi s smrtjo srbske pevke Jelene Krsmanović. Po tem, ko je policija na poligrafskem testu včeraj zaslišala pevkinega moža Zorana Marjanovića, bodo enako storili tudi z ostalimi člani njene ožje družine. To sicer ne pomeni, da je kdo izmed njih osumljen umora ali v postopku preiskave, gre le za običajen postopek v takšnih primerih.

Za srbski Blic se je oglasil Zoranov oče, Vladimir Marjanović, ki pravi, da ne dvomi v nedolžnost svoje sina in upa, da bo Zoran čim prej izpuščen iz pripora. "Zoran je ne bi mogel ubiti, pomenila mu je vse. Upam, da moj sin, ni edini osumljenec za umor. Bil je aretiran v najtežjem trenutku v svojem življenju. Upam, da bo policija začela s preiskavo v drugi smeri," je povedal.

Komentarjev 3
  • jozicamurn 15:28 04.april 2016.

    To so novice iz sveta v magazinu in ti si nekakšen slovenceljn arijske rase nepomemben idiot za vse ostale države evropske unije skratka vprežen konjiček.Ne misli da si nekaj več od ostalih južnjakov, kvečjemu si kulturno in po znanju ...prikaži več na nižjem nivoju od njih. Zato pa prihajajo kompleksi na dan, ker ti je nek južnjak speljal dečvo, ker si sam impotenten in nesposoben odnosa.

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:21 04.april 2016.

    Predvsem pa je to novica, vredna objave na prvi strani SLOVENSKEGA portala

  • erikkk 10:15 04.april 2016.

    Vrjamem da po srbiji luta veliko kriminalcev in posiljevalcev ki so prišli z begunci ... lahko da je žrtev kakega takega