Po splavu še zastrupitev krvi

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Lily Allen so v petek ponoči odpeljali v bolnišnico zaradi zastrupitve krvi. Zvezdnici se je zdravstveno stanje še dodatno poslabšalo, potem ko je pred slabim tednom že drugič spontano splavila.
Oglej si celoten članek

Lily je zadnje dni preživljala doma, kjer je s pomočjo partnerja Sama Cooperja okrevala po spontanem splavu. Njeno zdravstveno stanje pa se je v petek ponoči poslabšalo, zato so morali pevko spet odpeljati v bolnišnico.

 

"Dobiva najboljšo medicinsko oskrbo. Vsi smo zelo zaskrbljeni, a Lily se k sreči dobro odziva na zdravljenje in njeno stanje se izboljšuje," je povedala njena tiskovna predstavnica in dodala, da ima Lily bakterijsko zastrupljeno kri, kar je lahko smrtonosno, če se ne zdravi pravočasno.

 

Lily je v bolnišnici pristala manj kot teden dni po tem, ko je po šestih mesecih spontano splavila. Za pevko je to že drugi spontani splav, prvi se ji je zgodil pred tremi leti, ko je bila noseča z glasbenikom Edom Simonsom.

 

Foto: Žurnal24 Lily Allen

Njeni prijatelji so sporočili, da se 25-letna zvezdnica zahvaljuje vsem oboževalcem za podporo, hkrati pa prosi, da v tem težkem času spoštujejo njeno zasebnost. Želje po čimprejšnjem okrevanju so ji izrazili tudi številni glasbeniki, med njimi tudi Katy Perry, Justin Bieber, Dannii Minogue in Emma Bunton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.