Magazin > VIP
20 ogledov

Po splavu še zastrupitev krvi

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Lily Allen so v petek ponoči odpeljali v bolnišnico zaradi zastrupitve krvi. Zvezdnici se je zdravstveno stanje še dodatno poslabšalo, potem ko je pred slabim tednom že drugič spontano splavila.

Lily je zadnje dni preživljala doma, kjer je s pomočjo partnerja Sama Cooperja okrevala po spontanem splavu. Njeno zdravstveno stanje pa se je v petek ponoči poslabšalo, zato so morali pevko spet odpeljati v bolnišnico.

 

"Dobiva najboljšo medicinsko oskrbo. Vsi smo zelo zaskrbljeni, a Lily se k sreči dobro odziva na zdravljenje in njeno stanje se izboljšuje," je povedala njena tiskovna predstavnica in dodala, da ima Lily bakterijsko zastrupljeno kri, kar je lahko smrtonosno, če se ne zdravi pravočasno.

 

Lily je v bolnišnici pristala manj kot teden dni po tem, ko je po šestih mesecih spontano splavila. Za pevko je to že drugi spontani splav, prvi se ji je zgodil pred tremi leti, ko je bila noseča z glasbenikom Edom Simonsom.

 

Lily Allen | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Njeni prijatelji so sporočili, da se 25-letna zvezdnica zahvaljuje vsem oboževalcem za podporo, hkrati pa prosi, da v tem težkem času spoštujejo njeno zasebnost. Želje po čimprejšnjem okrevanju so ji izrazili tudi številni glasbeniki, med njimi tudi Katy Perry, Justin Bieber, Dannii Minogue in Emma Bunton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.