Po starših in sestri umrla tudi 28-letna igralka

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Dan po pogrebu staršev in sestre je umrla tudi avstralska igralka Jessica Falkholt.
Oglej si celoten članek

26. decembra se je v avtomobil družine Falkholt zaletel večkratni prometni kršitelj Craig Anthony Whitall, ki se je vračal s klinike za zdravljenje od odvisnosti. Ali je bil v času nesreče pod vplivom prepovedanih snovi, še ugotavljajo.

Huda prometna nesreča Huda prometna nesreča: Igralka v kritičnem stanju, njena starša mrtva

Whitall je umrl na kraju nesreče, tako kot tudi 69-letni Lars Falkholt in njegova 60-letna žena Vivian. Njuni hčerki so težko poškodovani prepeljali v bolnišnico. Tri dni pozneje je poškodbam podlegla 21-letna Annabelle, danes pa je umrla še 28-letna Jessica, znana avstralska igralka.

Njeni družinski člani so odločili, da je prišel čas, da jo odklopijo od aparatur, ki so jo vzdrževale pri življenju.

Grozljiva nesreča Igralka v kritičnem stanju: Po smrti staršev, umrla še sestra

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:18 11. Januar 2018.

    Življene ubira čudne poti. Kje je tista prava, le kje

  • 13:58 11. Januar 2018.

    Noro, cela družina.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.