Magazin > VIP
4808 ogledov

Igralka v kritičnem stanju: Po smrti staršev, umrla še sestra

Jessica Falkholt facebook
Eno vozilo, ena družina, tri smrti.

Pred nekaj dnevi je bila avstralska igralka Jessica Falkholt skupaj z družino udeležena v grozljivi prometni nesreči. V avtomobilu je bila skupaj s staršema in mlajšo, 21-letno sestro.

Igralko in njeno sestro Annabelle so ljudje, ki so bili priča nesreči, potegnili iz vozila preden se je vžgalo, starša pa sta bila na mestu mrtva. Jessico in Annabelle so s helikopterjem odpeljali v bližnjo bolnišnico, kjer sta se obe borili za življenje. Kot zdaj pišejo avstralski mediji je Annabelle izgubila boj s poškodbami, ki jih je utrpela v nesreči, igralka Jessica pa je še vedno v kritičnem stanju.

V nesreči je umrl tudi voznik avtomobila, s katerim je imela družina nesrečo. Družina se je vračala v domači Sydney po kratkih božičnih počitnicah, ko jim je pot prestregel Craig Anthony Whitall, ki se je vračal iz metadonske ambulante. Če je imel Whitall v krvi metadon in če je prav to vzrok za nesrečo, še preiskujejo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.