Po stiku z Đokovićem je svetovno znana zvezdnica v karanteni

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lola Astanova se je testirala in sporočila, da je v samoizolaciji.
Oglej si celoten članek

Ta teden je izbruhnil škandal, v katerega je vpleten teniški igralec Novak Đoković, ki je z organizacijo dobrodelnega turnirja Adria Tour, na katerem so bila zanemarjena vsa varnostna priporočila za preprečevanje okužbe s covidom-19, nehote povzročil "biološko bombo" na Balkanu.

Teniški spektakel se je začel v Beogradu in se nato preselil v Zadar, kjer je bil po potrjeni okužbi Grigorja Dimitrova odpovedan finale, nato pa so si slabe novice začele vrstiti ena za drugo. Še isti dan so v dalmatinskem mestu potrdili več okužb s koronavirusom, med žrtvami pa se je znašel tudi hrvaški tenisač Borna Ćorić. Okužila sta se tudi srbski teniški as in njegova žena.

Velika napaka Šokantno razkritje o 'pacientu 0', to spremeni vse

Na dogodku je nastopila znana ruska pianista Lola Astanova, ki je Đokoviću prišla zelo blizu. 

Lepotica je na Instagramu razkrila, da se je testirala, in da ni okužena s koronavirusom, kljub temu pa se je odločila za samoizolacijo. "Zahvaljujem se za sporočila in vašo skrb. Na hitro vam želim sporočiti, da sem dobro in da nimam virusa, za vsak slučaj pa se bom kljub temu samoizolirala. Vsem pošiljam lepe želje, tistim, ki so okuženi, pa želim hitro okrevanje. Prosim, pazite nase in na svoje najbližje,“ je sporočila glasbenica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.