Po težki ločitvi, smrti in bolezni naša igralka spet zaljubljena

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Končno lepši časi ...
Oglej si celoten članek

Za našo gledališko in televizijsko igralko Mojco Funkl niso lahka leta, pred petimi leti je doživela veliko življenjsko preizkušnjo. Ločitev, smrt dveh bližnjih prijateljev, hudo bolezen njega očeta in selitev … vse to v roku šestih mesecev. "Od ločitve mineva tri leta. Žal sem takrat spoznala, da ni vse tako kot čutimo in mislimo. Sama sem taka, da če grem v nekaj, grem stoodstotno, a mogla sem sprejeti stvari, tudi če niso bile takšne, kot sem si želela. Tudi jaz sem namreč mislila, da sva skladen par. Kaj je bilo, ne bi izpostavljala, ni pa bil vzrok tretja oseba. Gre za bolj kompleksne stvari," je leta 2020 za zurnal24.si povedala Mojca, ki ima z bivšim soprogom, prav tako znanim igralcem Gregorjem Grudnom, tudi dva otroka.

A Mojca v težkih trenutkih ni stala križem rok, pomagala si je na različne načine, kot je za naš medij med drugim povedala lansko leto: "Sama sem imela dve terapevtki, ki sta delovali usklajeno, kar je bilo zelo dobrodošlo. Veliko sem se tudi naučila. Predvsem tega, da če nečesa ne moreš spremeniti, se moraš naučiti s tem spoprijeti in živeti naprej, kar se mi zdi tudi dober zgled otrokom. Poleg psihičnih tegob sem v tistem obdobju pešala tudi fizično, težave sem imela s srcem, težko sem spala in nenačrtno hujšala. Takrat mi je kolegica Tanja Ribič svetovala Futuristic kliniko, intravenozne terapije, ki so bile velika fizična podpora mojemu izčrpanemu telesu. Poleg naštetega pa je zelo pomagala narava, svež zrak, moja otroka in tudi delo, ki ga rada opravljam."

Na srečo je vso delo na sebi obrodilo sadove in Mojca pravi, da je danes srečna. Revija Lady je prva poročala, da je tudi na novo zaljubljena, kar je igralka potrdila tudi za naš medij: "Res je, imam novo ljubezen, a je še sveže, zato ne bi rada preveč govorila, ker sem malo vraževerna. Lahko pa povem, da ni iz igralskih vod in da se imam lepo." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.