Po tragedijah vesela novica za Aleca Baldwina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pri 63-ih že osmič očka.
Oglej si celoten članek

Soproga igralca Aleca Baldwina je na Instagramu delila veselo novico, par pričakuje sedmega otroka. Po splavu, ki ga je doživela leta 2019 in tragediji, ki se je Alecu zgodila na snemanju filma Rust, ko je po nesreči do smrti ustrelil direktorico fotografije Halyno Hutchins, je za družino ta novica pravi blagoslov.

"Po številnih vzponih in padcih v zadnjih letih imamo vznemirljiv vzpon in veliko presenečenje: To jesen pričakujemo še enega Baldwinita. Bili smo precej prepričani, da je naša družina popolna, a smo presrečni za to presenečenje. Z vami delim trenutek, ko sva povedala otrokom, kot lahko vidite, so super navdušeni. Naš novi dojenček je zelo svetla točka v naših življenjih. Blagoslov in darilo v teh negotovih časih. Pogrešale sem vam med mojo odsotnostjo na družbenih omrežjih. Nazaj sem in se veselim, da z vami nadaljujem to divje potovanje, ki mu pravimo življenje. Vam in vašim ljubljenim pošiljamo ljubezen," je Hilaria Baldwin (38) zapisala na Instagramu in objavila družinski posnetek.

Za  Aleca bo to osmi otrok, iz prvega zakona z igralko Kim Basinger ima že odraslo hčerko Ireland Baldwin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.