Magazin > VIP
2007 ogledov

Po tragedijah vesela novica za Aleca Baldwina

Alec Baldwin Profimedia
Pri 63-ih že osmič očka.

Soproga igralca Aleca Baldwina je na Instagramu delila veselo novico, par pričakuje sedmega otroka. Po splavu, ki ga je doživela leta 2019 in tragediji, ki se je Alecu zgodila na snemanju filma Rust, ko je po nesreči do smrti ustrelil direktorico fotografije Halyno Hutchins, je za družino ta novica pravi blagoslov.

"Po številnih vzponih in padcih v zadnjih letih imamo vznemirljiv vzpon in veliko presenečenje: To jesen pričakujemo še enega Baldwinita. Bili smo precej prepričani, da je naša družina popolna, a smo presrečni za to presenečenje. Z vami delim trenutek, ko sva povedala otrokom, kot lahko vidite, so super navdušeni. Naš novi dojenček je zelo svetla točka v naših življenjih. Blagoslov in darilo v teh negotovih časih. Pogrešale sem vam med mojo odsotnostjo na družbenih omrežjih. Nazaj sem in se veselim, da z vami nadaljujem to divje potovanje, ki mu pravimo življenje. Vam in vašim ljubljenim pošiljamo ljubezen," je Hilaria Baldwin (38) zapisala na Instagramu in objavila družinski posnetek.

Za  Aleca bo to osmi otrok, iz prvega zakona z igralko Kim Basinger ima že odraslo hčerko Ireland Baldwin

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice