Magazin > VIP
6027 ogledov

Znana Slovenka v čustvenem videu razkrila otrokov spol

sara rutar Instagram
Kako lepo!

Zmagovalka šova MasterChef Slovenija Sara Rutar je že pred prazniki razkrila, da je v veselem pričakovanju, sedaj pa je na Instagramu objavila še čudovit posnetek, v katerem je razkrila spol svojega prvega otroka.

Sari in njenemu partnerju se bo junija pridružil sin. 

Sicer pa je bilo za kulinarično virtuozinjo preteklo leto grenko-sladko, izgubila je namreč očeta, a pozdravila prihod svojega prvorojenca, ki se bo rodil poleti. 

"Naj vas samo spomnim, čar decembra ni v norem šopingu, darilih in vsemu kiču. Čar decembra je, da preživiš čas s svojimi najbližjimi. Iskreno me letos kar stiska, to bo zame in brata prvi Božič brez atija. Nam je ta praznik ogromno pomenil kot družini in to, da smo lahko bili skupaj. Iskreno me prevzamejo občutki žalosti, hkrati pa sem neizmerno hvaležna, da mi je življenje poslalo Dejana in njegovo družino, ki mi vedno brezpogojno stojijo ob strani. Tako da ljudje moji, vse zamere na stran, vso slabo voljo in negativno na stran in bodite hvaležni za vsako minuto, ki vam jo življenje nakloni z vašimi najbližjimi. Vzemite si čas za svoje najbližje in ne, niso pomembna darila in kič, ampak samo to, da smo ob njih," je Sara konec leta zapisala na Instagramu, kmalu po tem pa objavila veselo novico o nosečnosti. 

Komentarjev 2
  • Timothy_Rodriquez 10:17 04.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • MK 08:04 04.januar 2022.

    BRUHAM. OGABNO. CSD kje si? Takim bi bilo že preventivno dobro vzet otroka. Sara, če to berete "a se vam res zdi potrebno, da nerojenega otroka izpostavljate javnosti?" Vprašajte se ali bi si to on želel?

Sorodne novice