Magazin > VIP
8323 ogledov

Odvetnik trdi, da so bili naboji, ki jih je izstrelil Baldwin, podtaknjeni

Alec Baldwin Epa
Če bi se to izkazalo za resnično, le kdo in zakaj bi se želel maščevati?

Strašna tragedija, ki se je zgodila na snemanju filma Rust, ko je igralec Alec Baldwin ustrelil direktorico fotografije, misleč, da so v pištoli le slepi naboji, dobiva nove razsežnosti. Eden izmed odvetnikov namreč trdi, da je šlo za sabotažo. 

Odvetnik Hannah Gutierrez, ki je bila na prizorišču snemanja filma Rust zadolžena za nadzor orožja, trdi, da je nekdo med slepe naboje namenoma podtaknil pravega, poroča Reuters. Jason Bowles, odvetnik Gutierrezove, pravi, da je slednja iz škatle potegnila strelivo, za katerega je verjela, da gre le za slepe naboje, ki niso nevarni. Povedal je, da se mu zdi možno, da je nekdo v škatlo namenoma podtaknil prave naboje, ki so videti kot slepi. 

"Bojimo se, da je nekdo namenoma želel sabotirati snemanje tega prizora in zato prave naboje podtaknil med slepe. Ne pravimo, da je namenoma želel povzročiti tragedijo, a morda je želel povzročiti varnostni incident. Hannah se niti sanjalo ni, da bi lahko v škatli s slepimi naboji bili tudi pravi," je odvetnik Bowles povedal v oddaji Good Morning America

Tiskovni predstavniki producentov filma Rust teh obtožb še niso komentirali. Dogodek je pod preiskavo, uradne prijave glede varnostni na snemanju ni podal še nihče, prav tako zaenkrat ni zoper nikogar izmed vpletenih vložena nobena obtožba. 

Komentarjev 2
  • Toma 10:05 04.november 2021.

    Da, da da! Enaki na pogled, pa kaj še! Moraš biti bolj slep kot netopir in bolj glup ko kokoš, da jih zamenjaš. Lahko bi za glupi Holywood predelali šaržerje, da prave municije sploh notri ne spraviš. Al pa montirati ...prikaži več 4-voglato cev, bo še bolj ziher!

  • jakec1575 09:34 04.november 2021.

    Verjetno jih je podtaknil nekdo, ki je bil nezadovoljen od onih, ki so se morali voziti 100km. ljudje so pokvarjeni do amena.

Sorodne novice