Magazin > VIP
4937 ogledov

Tragedija na snemanju: Baldwin streljal, ena oseba umrla

Alec Baldwin Profimedia
Na snemanju filma Rush, v katerem igra Alec Baldwin, se je zgodila tragedija. Ena oseba je umrla, ena oseba pa se zdravi v bolnišnici.

Na snemanju filma Rust se je zgodila tragedija. Med snemanjem prizora, v katerem mora igralec Alec Baldwin uporabiti pištolo, je prišlo do nesreče. Uporabili naj bi pištolo s slepimi naboji, vendar je nekaj šlo narobe. Izstrelek iz pištole je zadel direktorico fotografije Halyno Hutchins in režiserja filma Joela Souzo.

Hutchinsovo so s helikopterjem odpeljali v bolnišnico, a je poškodbam kasneje podlegla. Souza ostaja na zdravljenju v bolnišnici, ni pa znano, kakšne poškodbe je utrpel. 

Policijska preiskava je še v teku, zato več podrobnosti še ni znanih. Za zdaj so potrdili, da je bil Baldwin tisti, ki je sprožil pištolo.

Komentarjev 2
  • David_Boyle 16:21 22.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar pantani
    pantani 13:22 22.oktober 2021.

    Podobno se je zgodilo na snemanju filma THE CROW, ko je pri snemanju strelskega prizora, izgubil življenje sin Bruce Lee-ja, Brandon Lee.