Magazin > VIP
3870 ogledov

Foto: Alec Baldwin v objemu vdovca žrtve, ki jo je ustrelil

Alec Baldwin
1/6
Profimedia
Čustveni obisk …

Na snemanju filma Rust se je zgodila tragedija. Med snemanjem prizora, v katerem mora igralec Alec Baldwin uporabiti pištolo, je prišlo do nesreče. Uporabili naj bi pištolo s slepimi naboji, vendar je nekaj šlo narobe. Izstrelek iz pištole je zadel direktorico fotografije Halyno Hutchins in režiserja filma Joela Souzo. Hutchinsovo so s helikopterjem odpeljali v bolnišnico, a je poškodbam kasneje podlegla.

"Ni še znano, ali bo vložena obtožnica zaradi smrti Halyne Hutchins," so v izjavi, poslani televizijski hiši CNN zapisali iz urada okrožne državne tožilke Nove Mehike Mary Carmack-Altwies. Preiskava je še v začetni fazi. "Z veliko diskrecijo bomo preverili vsa dejstva in dokaze o tem primeru. V kasnejši fazi preiskave bomo imeli dodatne informacije. Naše misli so z vsemi, ki jih je prizadela ta tragedija," je v izjavi zapisala Carmack-Altwies.

Igralec se je prvič po tragediji prejšnji teden oglasil na Twitterju in sporočil, da je v stiku z njenim možem in da mu je ponudil podporo. "Moje srce je zaradi njenega moža, njunega sina in vseh, ki so poznali in ljubili Halyno, zlomljeno," je zapisal. "Ni besed, s katerimi bi lahko izrazil šok in žalost zaradi tragične nesreče, ki je vzela življenja Halyne Hutchins, žene, matere in naše kolegice, ki jo globoko občudujemo," je Baldwin zapisal na Twitterju in pojasnil še: "V popolnosti sodelujem v policijski preiskavi, da bi razjasnili, kako je prišlo do te tragedije."

V javnost pa so že prišle fotografije, kako se je tudi osebno dobil z vdovcem in 9-letnim sinom ustreljene Halyne Hutchins. Igralec in vdovec Matt Hutchins sta se tudi čustveno objela.

 
Komentarjev 1
  • Melinda_Owens 16:15 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice