Magazin > VIP
4670 ogledov

Žena Aleca Baldwina sporočila žalostno novico

alec baldwin, hilaria baldwin
Moč črpa od svoje družine.

Alec Baldwin in njegova žena Hilaria sta svetu sporočila, da sta izgubila otroka. Par, ki ima že štiri potomce, Carmen (5), Rafaela (3), Leonarda (2) in Romea (10 mesecev), je že pred enim tednom slutil, da je nekaj narobe. Le nekaj ur po tem, ko je lepotica nastopila v oddaji Today show, kjer je spregovorila o svoji bojazni, da bo po vsej verjetnosti splavila, je temnolaska dobila potrditev. 

“Danes na ultrazvoku ni bilo srčnega utripa. Konec je … A ob sebi imam druge močne in čudovite srčne utripe. Obkrožena sem z ljubeznijo in počutim se blagoslovljeno. Hvala, da me poslušate in za vašo podporo in ker z mano delite svoje zgodbe,” je ob družinski fotografiji zapisala Hilaria.

V omenjeni oddaji je 35-letnica razložila, zakaj se je odločila javno spregovoriti o svoji bolečini. “S takšno stvarjo se sooča veliko ljudi. Še zlasti ženske so se naučile, kako se s tem spopadati v tišini,” je povedala. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.