Po vadbi sprostitev

Foto: Žurnal24 Telesna vadba sprošča in krepi imunski sistem – če ji sledi masaža, pa se je bos
Wellness. Novi pristopi kombinirajo telovadbo in masaže.
Oglej si celoten članek

Programi wellnessa dajejo vse večji poudarek kombiniranim tretmajem, ki združujejo sprostilno telesno vadbo z raznimi oblikami masaže. To vam omogoča, da iz obeh potegnete najboljše za vaše počutje in poskrbite za zdravje.

Telesna aktivnost, ki jo opravljamo z veseljem, nam zelo pomaga pri dvigu kakovosti življenja.
Desa Kapelj Gorenc, maserka in profesorica športne vzgoje
Štirje obiski za 190 evrov
V sprostitvenem centru Ajna v Ljubljani vam v novem programu za zdrav življenjski slog ponujajo kombinacijo masaže ali limfne drenaže (30 minut) in vadbe za stabilnost, dihalnih vaj in tehnik sproščanja (30 minut). Priporočajo obisk enkrat na teden, mesečni paket vas bo stal 190 evrov.

Proticelulitno za 36 evrov

Ljubljansko športno društvo Trimus je kombinacijo vadbe in masaže namenilo predvsem boju s celulitom. 30 minut proticelulitne vadbe in 30 minut proticelulitne masaže vas bo stalo 36 evrov, za najboljše rezultate pa priporočajo vsaj 10 obiskov. Pred in po tretmaju z merjenjem obsega nog preverijo rezultate.

Že pol ure je dovolj
"Spodnja meja za trajanje telesne aktivnosti naj bo 30 minut," svetuje profesorica športne vzgoje in maserka Desa Kapelj Gorenc. Izgovora, da nimate časa, torej ni. Najbolje je, da ste aktivni zjutraj, če pa boste pri novi vadbi vztrajali vsaj štiri tedne, vam bo gibanje prešlo že v navado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.