Po žaljivem zapisu: Ksenija Kranjec se je posipala s pepelom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ksenija Kranjec pravi, da zapis, ki je dvignil veliko prahu, ni bil zlonameren.
Oglej si celoten članek

Ksenija Kranjec, nekdanja kandidatka šova Big Brother, je konec preteklega tedna na Facebooku objavila zapis, ki je razburil mnogo žensk, med drugim tudi Laro iz Kmetije in Almo in Big Brotherja. "Ko vidim ene ženske v kopalkah … Boljš da so v Islam prestople pa da za njih kopalke sploh ne obstajajo," je zapisala Ksenija in s tem razburila veliko punc in ne le Alme in Lare, ki sta na njen zapis odzvali.

Ksenija se je včeraj posipala s pepelom. Pravi, da njene besede niso bile "zlonamerne" in da je žaljivko zapisala iz čistega dolgočasja. "Opravičujem se za svoje dejanje, ker nisem vedela, da bom pri tem razočarala toliko žensk, prav tako nisem vedela, da boste ta status vzele tako osebno!“ je zapisala svetlolaska in dodala: "Tisti, ki me poznajo, vedo, da nikoli ne bi nekoga ponižala, da bi sebe dvignila.“

Njen celoten zapis:

 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:39 5. Julij 2016.

    Saj če bi to bil njen prvi in edini žaljiv komentar, ki ga je do zdaj objavla, bi ji še …

  • Aha če je pa iz dolgočasja je pa avtomatsko vse v redu. Če je iz dolgočasja potem ni žaljivka. Če …

  • d
    17:50 4. Julij 2016.

    Zdj je kar je ... zaznamovana si, pa tud sama ni neka lepotica ... sorci :]

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.