Magazin > VIP
140 ogledov

Po žaljivem zapisu: Ksenija Kranjec se je posipala s pepelom

ksenija kranjec Facebook
Ksenija Kranjec pravi, da zapis, ki je dvignil veliko prahu, ni bil zlonameren.

Ksenija Kranjec, nekdanja kandidatka šova Big Brother, je konec preteklega tedna na Facebooku objavila zapis, ki je razburil mnogo žensk, med drugim tudi Laro iz Kmetije in Almo in Big Brotherja. "Ko vidim ene ženske v kopalkah … Boljš da so v Islam prestople pa da za njih kopalke sploh ne obstajajo," je zapisala Ksenija in s tem razburila veliko punc in ne le Alme in Lare, ki sta na njen zapis odzvali.

Ksenija se je včeraj posipala s pepelom. Pravi, da njene besede niso bile "zlonamerne" in da je žaljivko zapisala iz čistega dolgočasja. "Opravičujem se za svoje dejanje, ker nisem vedela, da bom pri tem razočarala toliko žensk, prav tako nisem vedela, da boste ta status vzele tako osebno!“ je zapisala svetlolaska in dodala: "Tisti, ki me poznajo, vedo, da nikoli ne bi nekoga ponižala, da bi sebe dvignila.“

Njen celoten zapis:

 

Komentarjev 3
  • horda 07:39 05.julij 2016.

    Saj če bi to bil njen prvi in edini žaljiv komentar, ki ga je do zdaj objavla, bi ji še človek verjel, tako pa ..... Žalostno je, na kak nizek nivo se spušča ta punca.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:06 04.julij 2016.

    Aha če je pa iz dolgočasja je pa avtomatsko vse v redu. Če je iz dolgočasja potem ni žaljivka. Če te jz iz dolgočasja žalim ne boš to vzela kot žaljivko. Zabavno če bi blo res. Ampak sj vem da ...prikaži več imaš dvojna merila. Tak da ne bi šlo skoz."prav tako nisem vedela, da boste ta status vzele tako osebno"Kako pa naj bi vzele? Si pa tud hecna no. Kak bi pa ti reagirala če bi se nekdo s tabo pogovarjal tako kot se ti z drugimi? Je pa lepo da se vsaj posipaš s pepelom..če je iskreno. Sam nevem ..mislm da če bi blo čist iskreno bi mal bolj smiselno napisala. "Tisti, ki me poznajo, vedo, da nikoli ne bi nekoga ponižala,"No no... ravnokar si to naredila pa praviš da tega ne bi nikoli naredila in da za tabo stojijo neimenovane osebe ki to potrjujejo. Oprosti ta stavek ne pije vode.

  • d 17:50 04.julij 2016.

    Zdj je kar je ... zaznamovana si, pa tud sama ni neka lepotica ... sorci :]