Pod nož, da bi bila videti kot Brad Pitt

Foto: Youtube Matt in Mike Schlepp Foto: Youtube Matt in Mike Schlepp
Po tem, ko je Iranka razburila s svojo preobrazbo, so mediji iz naftalina potegnili dvojčka Matta in Mika. Se ju spomnite?
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Brad Pitt Po tem, ko so tuji mediji na Instagramu zasledili Iranko Sahar Tabar, ki je šla pod nož več kot 50-krat, da bi bila videti kot Angelina Jolie, so se tuji mediji spomnili dvojčkov Mike in Matta Schleppa. Dvojčka sta v začetku prejšnjega desetletja, ko sta imela le 19 let, sodelovala v MTV-jevi oddaji I want a famous face (Želim imeti slaven obraz, op. a.).

Da bi bila videti kot eden najbolj privlačnih moških na svetu, Brad Pitt, sta zapravila kar 14 tisoč evrov. Prestala sta več operacij, zaradi katerih sta okrevala več mesecev in nekaj časa imela težave s prehranjevanjem, saj sta zaradi operacije čeljusti težko zvečila.

Magazin Želi biti podobna Angelini Jolie, primerjajo jo z zombijem

"Vredno je bilo potrpeti. Vse to bi ponovil še desetkrat. To mi je pomagalo, da sem bolj priljubljen med dekleti. Nekatera dekleta, ki jih prej dolgo časa nisem videl, zdaj ne morejo umakniti pogleda z mene. To je res dober občutek,“ je po končanih operacijah povedal Matt, njegov brat Mike pa je povedal: "Niti slutil nisem, da bom kdaj tako srečen, kot sem zdaj. Počutim se, kot da sem na vrhu sveta!“

Foto: Youtube Matt in Mike Schlepp

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.