Magazin > Bizarno
5692 ogledov

Pod nož, da bi bila videti kot Brad Pitt

Matt in Mike Schlepp
1/2
Youtube
Po tem, ko je Iranka razburila s svojo preobrazbo, so mediji iz naftalina potegnili dvojčka Matta in Mika. Se ju spomnite?

Brad Pitt | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Po tem, ko so tuji mediji na Instagramu zasledili Iranko Sahar Tabar, ki je šla pod nož več kot 50-krat, da bi bila videti kot Angelina Jolie, so se tuji mediji spomnili dvojčkov Mike in Matta Schleppa. Dvojčka sta v začetku prejšnjega desetletja, ko sta imela le 19 let, sodelovala v MTV-jevi oddaji I want a famous face (Želim imeti slaven obraz, op. a.).

Da bi bila videti kot eden najbolj privlačnih moških na svetu, Brad Pitt, sta zapravila kar 14 tisoč evrov. Prestala sta več operacij, zaradi katerih sta okrevala več mesecev in nekaj časa imela težave s prehranjevanjem, saj sta zaradi operacije čeljusti težko zvečila.

Sarah Tabar Magazin Želi biti podobna Angelini Jolie, primerjajo jo z zombijem

"Vredno je bilo potrpeti. Vse to bi ponovil še desetkrat. To mi je pomagalo, da sem bolj priljubljen med dekleti. Nekatera dekleta, ki jih prej dolgo časa nisem videl, zdaj ne morejo umakniti pogleda z mene. To je res dober občutek,“ je po končanih operacijah povedal Matt, njegov brat Mike pa je povedal: "Niti slutil nisem, da bom kdaj tako srečen, kot sem zdaj. Počutim se, kot da sem na vrhu sveta!“

Matt in Mike Schlepp | Avtor: Youtube Youtube

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.