Podarjamo darilne bone Slovenskih železnic

Foto: Slovenske železnice
Foto: Slovenske železnice
Potovanje z vlakom je užitek, pa naj gre za enodnevni izlet po Sloveniji ali nepozabno dogodivščino z mednarodnim vlakom.
Oglej si celoten članek

Z vlakom na pravljični Dunaj

Izpolnitev popotniških in izletniških želja, s svojimi darilnimi boni v vrednosti 10, 20 in 50 evrov, ponujajo Slovenske železnice. Obdarjenec lahko izbira med pestro ponudbo potovanj na izbranih relacijah po Sloveniji, privlačni so izleti po eni ali več državah z vozovnico Inter Rail, v prednovoletnem času pa lahko svoje najdražje razveselite z izletom na pravljični Dunaj. Z vlakom lahko odpotujete tudi do smučišč, kjer lahko na podlagi vozovnice za vlak koristite popuste pri nakupu smučarske karte. Za še več namigov, kam ugodno in zabavno z vlakom v prazničnem decembru, kliknite tukaj.

Si želite nepozabnih doživetij tudi vi?

Odgovorite na nagradno vprašanje (zgoraj desno) in morda bo eden od petih darilnih bonov Slovenskih železnic v vrednosti 10 evrov vaš. V nagradnem kvizu lahko sodelujete do ponedeljka, 21. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.