Magazin
36 ogledov

Podarjamo darilne bone Slovenskih železnic

darilni bon Slovenske železnice
Potovanje z vlakom je užitek, pa naj gre za enodnevni izlet po Sloveniji ali nepozabno dogodivščino z mednarodnim vlakom.

Z vlakom na pravljični Dunaj

Izpolnitev popotniških in izletniških želja, s svojimi darilnimi boni v vrednosti 10, 20 in 50 evrov, ponujajo Slovenske železnice. Obdarjenec lahko izbira med pestro ponudbo potovanj na izbranih relacijah po Sloveniji, privlačni so izleti po eni ali več državah z vozovnico Inter Rail, v prednovoletnem času pa lahko svoje najdražje razveselite z izletom na pravljični Dunaj. Z vlakom lahko odpotujete tudi do smučišč, kjer lahko na podlagi vozovnice za vlak koristite popuste pri nakupu smučarske karte. Za še več namigov, kam ugodno in zabavno z vlakom v prazničnem decembru, kliknite tukaj.

Si želite nepozabnih doživetij tudi vi?

Odgovorite na nagradno vprašanje (zgoraj desno) in morda bo eden od petih darilnih bonov Slovenskih železnic v vrednosti 10 evrov vaš. V nagradnem kvizu lahko sodelujete do ponedeljka, 21. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.