Podarjamo tudi poročno križarjenje

Foto: Svet križarjenj križarjenje Foto: Svet križarjenj križarjenje Foto: Svet križarjenj križarjenje Foto: Svet križarjenj križarjenje Foto: Svet križarjenj križarjenje Foto: Svet križarjenj križarjenje Foto: Svet križarjenj križarjenje Foto: Svet križarjenj križarjenje
Ker vemo, da se vsaka sanjska poroka zaključi s poročnim potovanjem, bomo naša zmagovalca poslali na nepozabno medeno križarjenje.
Oglej si celoten članek

"Križarjenje je potovalna storitev na najvišjem nivoju. Na križarjenju res lahko počnete, kar želite, naj bo to romantično poležavanje ali pa aktivno deskanje na umetnem ladijskem valu. Mladoporočenca pa vedno čakajo še dodatna prijetna presenečenja," pravijo pri Svetu križarjenj, ki zmagovalcema nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu podarja nepozabno osemdnevno poročno križarjenje.

Za vsakega nekaj

Potepanje po različnih kulturnih prestolnicah, kopanje na rajskih plažah ali raziskovanje neodkritih kotičkov sveta – vse to lahko doživite že med osemdnevnim križarjenjem. Ne glede na to, za katero traso se boste odločili, boste v enem tednu obiskali pet ali šest različnih krajev, na krovu pa boste deležni nepozabne zabave, različnih aktivnosti, razvajanj, gledaliških predstav, kulinaričnih doživetij in še in še.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.