Magazin > Lepota & telo
46 ogledov

Podarjamo tudi poročno križarjenje

križarjenje
1/8
Svet križarjenj
Ker vemo, da se vsaka sanjska poroka zaključi s poročnim potovanjem, bomo naša zmagovalca poslali na nepozabno medeno križarjenje.

"Križarjenje je potovalna storitev na najvišjem nivoju. Na križarjenju res lahko počnete, kar želite, naj bo to romantično poležavanje ali pa aktivno deskanje na umetnem ladijskem valu. Mladoporočenca pa vedno čakajo še dodatna prijetna presenečenja," pravijo pri Svetu križarjenj, ki zmagovalcema nagradnega tekmovanja Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu podarja nepozabno osemdnevno poročno križarjenje.

Za vsakega nekaj

Potepanje po različnih kulturnih prestolnicah, kopanje na rajskih plažah ali raziskovanje neodkritih kotičkov sveta – vse to lahko doživite že med osemdnevnim križarjenjem. Ne glede na to, za katero traso se boste odločili, boste v enem tednu obiskali pet ali šest različnih krajev, na krovu pa boste deležni nepozabne zabave, različnih aktivnosti, razvajanj, gledaliških predstav, kulinaričnih doživetij in še in še.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.