Podirajte meje s Siddharto

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
Nocoj bo treskalo in grmelo s Stadiona Stožice v Ljubljani. Domača zasedba Siddharta namreč pripravlja tri urni glasbeni spektakel. Ne zamudite, začetek je ob 21. uri!
Oglej si celoten članek

Čeprav se zdi, da je Siddharta v slovenskem glasbenem prostoru osvojila vse, kar se je osvojiti dalo, pa zasedba vedno znova išče nove izzive, s katerimi nadaljuje svojo vizijo. Že vse od leta 1999, ko so izdali prvenec Id, niso izgubili kontinuitete ustvarjanja, zaradi perfekcionizma in profesionalizma, s katerima se lotevajo vsakega projekta, pa so prestavili že marsikateri mejnik slovenske popularne glasbe.

Letošnje leto bo Siddharta ponovno poskusila doseči na videz nedosegljivo – kot prvi glasbenik se bo predstavila na enem najlepših nogometnih stadionov v Evropi in poskrbela za triurni koncertni spektakel, kot ga v Sloveniji še ni bilo.

Cena vstopnice je od 29 do 49 evrov.

Po spektaklu na stadionu pa se za vse udeležence in neudeležence, a oboževalce Siddharte, v ljubljanski Cvetličarni obeta večer rock glasbe v družbi Siddharte in njihove ekipe. Vstopnina je pet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.