Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Podirajte meje s Siddharto

Siddharta Arhiv skupine
Nocoj bo treskalo in grmelo s Stadiona Stožice v Ljubljani. Domača zasedba Siddharta namreč pripravlja tri urni glasbeni spektakel. Ne zamudite, začetek je ob 21. uri!

Čeprav se zdi, da je Siddharta v slovenskem glasbenem prostoru osvojila vse, kar se je osvojiti dalo, pa zasedba vedno znova išče nove izzive, s katerimi nadaljuje svojo vizijo. Že vse od leta 1999, ko so izdali prvenec Id, niso izgubili kontinuitete ustvarjanja, zaradi perfekcionizma in profesionalizma, s katerima se lotevajo vsakega projekta, pa so prestavili že marsikateri mejnik slovenske popularne glasbe.

Letošnje leto bo Siddharta ponovno poskusila doseči na videz nedosegljivo – kot prvi glasbenik se bo predstavila na enem najlepših nogometnih stadionov v Evropi in poskrbela za triurni koncertni spektakel, kot ga v Sloveniji še ni bilo.

Cena vstopnice je od 29 do 49 evrov.

Po spektaklu na stadionu pa se za vse udeležence in neudeležence, a oboževalce Siddharte, v ljubljanski Cvetličarni obeta večer rock glasbe v družbi Siddharte in njihove ekipe. Vstopnina je pet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.