Podivjani hormoni v Kmetiji: Po tem komentarju dekle tekmovalca ni ostalo tiho

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Lucija Kolar je oko vrgla na sotekmovalca Luko Lampreta.
Oglej si celoten članek

Danes se bo na POP TV začel šov Kmetija, že včeraj pa smo si prvi del lahko ogledali na Voyu. Tekmovalci so prispeli na posestvo in se porazdelili po sobah. Takoj je bilo jasno, da je 18-letna Lucija Kolar oko vrgla na sotekmovalca Luko Lampreta.

je to pošteno? Kmetija 2019: POP TV brata Klobasa takoj 'lopnil' po glavi

V moji sobi bi definitivno rada imela kakega fanta … Kakega Lukeca ali Denisa mogoče.  Da bi bilo bolj zanimivo,” je povedala najstnica in takoj napadla Luko, zakaj ni samski. Luka je ob njenih komentarjih samo zmajeval z glavo in odšel iz sobe. “Je zelo simpatičen in zabaven fant, ampak je zaseden. Bomo videli, vsako prikolico je mogoče odklopiti.”

Foto: Voyo luka lampret

Lucijin komentar o prikolici se je znašel tudi na spletu. Nanj je Lukovo dekle Marino opozoril komentator. “Mislim, da je tale “prkolca” trdno priklopljena,” je zapisala mladenka. 

To bo še pestro ...

kmetija_2019

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:12 16. September 2019.

    spet oddaja kretenov

  • 14:16 16. September 2019.

    vux38383 in sonja8... Kar sanjajta ja nateguna blesava. Misleta, da je folk tok blesav, da bo klikal vajine nategunske "ponudbe" …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.