Podrobnosti Lukovega žura: Razvajalo jih je 30 zaposlenih in francoski slaščičar

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Luka je za meni na osebo zapravil okoli 100 evrov.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je Luka Dončić ob podpisu 207 milijonske pogodbe priredil razkošno zabavo na Dvorcu Zemono, kjer ima svoje prostore michelinova restavracija Gostilna pri Lojzetu, ki jo vodi chef Tomaž Kavčič. Chef jedilnika svojih slavnih gostov ni želel razkriti, so pa za zurnal24.si povedali, da so bile vse jedi pripravljene iz lokalnih in sezonskih sestavin, upoštevali so tudi želje športnih gostov. 

"Rdeča nit je bila košarka, v tem stilu je bila tudi torta, ki je bila postrežena na narisanem košarkaškem  igrišču, na katerem je bila tortica v obliki žoge. Krožnike pa smo okrasili s sladkornim posipom v napis Dallas. Jedi so bile pripravljene pod taktirko chefa Tomaža Kavčiča, za goste pa je skrbelo približno 30 člansko osebje. Torto je pripravil slaščičar iz Francije, ki je pri nas zadolžen za sladice," so povedali z Gostilne pri Lojzetu. 

Cene menijev se v omenjeni gostilni gibljejo med 75 in 95 evrov na osebo, cena sladic pa je od 10 do 15 evrov. 

Foto: Instagram Luka Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:06 14. Avgust 2021.

    Pa koliko ste pa to dali za zabavo Luke. Naj se zabava, naj uživa in želim mu vsaj še enkrat …

  • 22:05 13. Avgust 2021.

    100 e za meni.. pri ga. dve zvezdici bi za ta denar ne bi dobil niti prtička...madonca se je izprsil, …

  • 17:37 13. Avgust 2021.

    Sramota, da se tako izpostavlja medijem. Naredil bi žur, in to je to. Njegova kariera se bo kmalu končala! Verjemite …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.