Magazin > VIP
28408 ogledov

Podrobnosti Lukovega žura: Razvajalo jih je 30 zaposlenih in francoski slaščičar

Luka Dončić Instagram
Luka je za meni na osebo zapravil okoli 100 evrov.

Kot je znano, je Luka Dončić ob podpisu 207 milijonske pogodbe priredil razkošno zabavo na Dvorcu Zemono, kjer ima svoje prostore michelinova restavracija Gostilna pri Lojzetu, ki jo vodi chef Tomaž Kavčič. Chef jedilnika svojih slavnih gostov ni želel razkriti, so pa za zurnal24.si povedali, da so bile vse jedi pripravljene iz lokalnih in sezonskih sestavin, upoštevali so tudi želje športnih gostov. 

"Rdeča nit je bila košarka, v tem stilu je bila tudi torta, ki je bila postrežena na narisanem košarkaškem  igrišču, na katerem je bila tortica v obliki žoge. Krožnike pa smo okrasili s sladkornim posipom v napis Dallas. Jedi so bile pripravljene pod taktirko chefa Tomaža Kavčiča, za goste pa je skrbelo približno 30 člansko osebje. Torto je pripravil slaščičar iz Francije, ki je pri nas zadolžen za sladice," so povedali z Gostilne pri Lojzetu. 

Cene menijev se v omenjeni gostilni gibljejo med 75 in 95 evrov na osebo, cena sladic pa je od 10 do 15 evrov. 

Luka Dončić | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 8
  • Ulrich Schaffer 15:06 14.avgust 2021.

    Pa koliko ste pa to dali za zabavo Luke. Naj se zabava, naj uživa in želim mu vsaj še enkrat takšen honorar čez 4 leta. In zakaj bi pa dajal nekim revežem tu. Ste pa navadni debili ker to kaj ...prikaži več dela za svoj denar za svoje uspehe je njegova stvar. Koga pa bi iz Slovenije angažiral Lenderco s ciganom Janom, Werner ja z njegovim pitonom, ali Plestenjaka da zaspi. Severina vsaj žur naredi. Bravo Luka. In če kdo se v Sloveniji kaže z denarjem kripto revež Merlak. Vedite 100 M € je v kripto svetu nič

  • rd2dmk2 22:05 13.avgust 2021.

    100 e za meni.. pri ga. dve zvezdici bi za ta denar ne bi dobil niti prtička...madonca se je izprsil, pišuka marsikateri gorenc da več za abrahama.

  • Porko2 17:37 13.avgust 2021.

    Sramota, da se tako izpostavlja medijem. Naredil bi žur, in to je to. Njegova kariera se bo kmalu končala! Verjemite mi.