Šport > Košarka
17369 ogledov

Ogromni Dončić zviška zre na "mesto greha"

Luka Dončić Profimedia
Podoba slovenskega zvezdnika krasi eno od ameriških metropol.

Luka Dončić je z reprezentanco Slovenije pred dnevi osvojil četrto mesto na olimpijskih igrah v Tokiu, Ljubljančan je bil izbran v idealno peterko turnirja.

V nedeljo se je s kolegi vrnil v domovino in že dan kasneje sprejel delegacijo Dallas Mavericks za predvideni podpis bogate dolgoročne pogodbe.

Mark Cuban Luka Dončić Projekt Dončić Šport Delegacija Dallasa že prispela v Slovenijo

Dončić si je v treh letih v ligi NBA ustvaril superzvezdniški status. Slovita franšiza računalniških iger NBA 2K ga je uvrstila celo na naslovnico letošnje izdaje.

Dončić krasi naslovnico redne različice, njegov nekdanji soigralec Dirk Nowitzki pa različico, posvečeno legendam igre pod obročema.

Luka Dončić Dončić: Šport "To je šele začetek naše poti"

V teh dneh je marketinška kampanja v polnem razmahu in ogromen plakat z motivom igrice oziroma Dončića in Nowitzkija se je pojavil v Las Vegasu. Podobo so ovekovečili tudi na družbenih omrežjih Dallas Mavericks.

Luka Dončić NBA 2K Las Vegas | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Delegacija teksaške franšize je v ponedeljek prišla v Slovenijo, da bi Dončiću predstavila podrobnosti nove pogodbe. Ta bo veljavna od sezone 2022/23, ko se izteče trenutna pogodba 22-letnega zvezdnika. Podpis naj bi se zgodil v torek.

Komentarjev 14
  • jozicamurn 19:54 09.avgust 2021.

    Mož in jaz smo si sicer zelo različna, ampak v enem smo si bili enotni, Dončić je dejansko zaviral našo reprezentanco kar nekaj tekem zapored. Vsi so delali zanj, sam pa je vse zgrešil in zaradi ugovarjanja sodnikom smo prejeli ...prikaži več veliko tehničnih napak. Pohvale gredo Prepelič-u, Dragić-u, Blažič-u, Tobey-u in Dimec-u.

  • bec9ba76f75b7c9810b3c3c909eabca1ccdc32fb 18:07 09.avgust 2021.

    ŠPIRO77😀😃😄

  • Velma_Emmert 17:53 09.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice