Šport > Olimpijske igre
25141 ogledov

Dončić se je po porazu sesedel ob robu igrišča

luka dončić Print Screen
Prvi zvezdnik slovenske reprezentance se je po porazu na tekmi za bron od razočaranja sesedel ob robu igrišča.

Slovenski košarkarji so v tekmi za tretje mesto na OI v Tokiu izgubili proti Avstralcem s 93:107. Slovenci, ki so bili v polfinalu samo nekaj centimetrov oddaljeni od boja za zlato, so tako ostali brez odličja.

luka dončić Tekma za bron Šport Slovenci z igrišča pobiti, iz Tokia vendarle dvignjenih glav

Luka Dončić, ki je v tekmi za tretje mesto prispeval 22 točk, osem skokov in sedem podaj, se je od velikega razočaranja po zadnjem sodniškem pisku sesedel ob zapisnikarski mizi, kjer so mu tolažbo nudili njegovi reprezentančni soigralci.

 | Avtor: Epa Epa

Dončić se je kot pravi profesionalec kmalu zatem spet dvignil na noge in čestital reprezentanci Avstralije, ki se je v petem nastopu v polfinalu olimpijskega turnirja dokopala do prvega odličja.

Luka Dončić Tokio 2020 Zadoščenje Šport NBA zvezdnik potrdil to, zaradi česar so se vsi spravili na Dončića

Slovenski košarkarski as, ki naj bi po koncu olimpijskih iger sklenil petletno pogodbo z Dallas Mavericks v vrednosti več kot 200 milijonov dolarjev, je bil s strani obiskovalcev Mednarodne košarkarske zveze (Fiba) izbran za najkoristnejšega igralca turnirja, vendar mu ta obliž na rano bržkone ne bo mogel odtehtati ekipnega "neuspeha", četudi so Slovenci s četrtim mestom na nek način presegli olimpijska pričakovanja.

kevin durant Nespoštljivo Šport Durant se je obregnil ob Slovenijo: "Ah, dajte no, ste vi resni?"

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 44
  • Porko2 19:02 07.avgust 2021.

    Kje je bil danes ”najboljši košarkar na svetu”? Od 13 metov za 3 točke, je zadel 3. Tukaj je recept za neuspeh.

  • Avatar MS
    MS 17:17 07.avgust 2021.

    1) Komentatorja Ficko in Toma sta tipična primitivna "Slovenceljna" ki pljujeta po naših športnikih in velikanu naše košarke! Četrto mesto na olimpijadi je za mali 2-milijonski narod neverjeten dosežek! Slovenija ima v raznih disciplina 5 medalj ob svetovnih velesilah! Po ...prikaži večo številu medalj na število prebivalcev je svetovni prvak!

  • bec9ba76f75b7c9810b3c3c909eabca1ccdc32fb 16:32 07.avgust 2021.

    Ja ja,sej je bil najkoristnejši.Najbolj za Francoze in Avstralce.