Magazin > VIP
116078 ogledov

Dončićeva razkošna zabava: Severina, ognjemet in michelinova restavracija

Luka Dončić
1/7
Instagram
Tudi tako se lahko začne zapravljati milijone …

Luka Dončić je sinoči podpis 207 milijonske pogodbe (ameriški dolarji) proslavil v velikem slogu. Reprezentančne kolege in prijatelje je povabil na Dvorec Zemono, kjer ima svoje prostore michelinova Gostilna pri Lojzetu. Chef Tomaž Kavčič jim je postregel tudi s prav posebno košarkaško torto, prisotne je zabavala balkanska mega zvezdnica Severina, s katero so naši reprezentanti tudi zapeli, za piko na i pa se je zgodil tudi veličasten ognjemet.

Utrinke z razkošne zabave so na svojem Insta gramu objavljale srčne izbranke naših reprezentantov, medtem ko je bila Dončićeva izbranka Anamaria Goltes sinoči malo bolj zadržana in je objavila le čestitke ob podpisu več milijonske pogodbe z Dallasom ter zapisala: "Tako zelo sem ponosna nate. Resnično si zaslužiš." Dončič je ustvaril zgodovino. Je namreč prvi košarkar, ki mu je uspelo podpisati najvišje možno podaljšanje svoje prve "rookie" pogodbe v ligi NBA ("rookie supermax extension"). Več o tem TUKAJ.

Utrinke z zabave si poglejte v galeriji. 

Luka Dončić | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 66
  • Leona_Carroll 10:06 12.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • jakec1575 23:20 11.avgust 2021.

    Uf rovtarska klet se je razpalila. Severina ni moj kotlet, a proti sds rovtam je mozart zabave.

  • pesnik51 17:10 11.avgust 2021.

    vidim, da je Klet izdala ukaz za napad na Dončića ... kak ste majhni trolčki .. majhni se

Sorodne novice