Šport > Košarka
48186 ogledov

Velik zasuk v sagi o Luki in Porzingisu, takšna naj bi bila resnica...

Luka Dončić in Kristaps Porzingis Profimedia
Navijači Dallasa bodo veseli najnovejše novice iz njihovega moštva.

V preteklem letu se je ob zelo slabih predstavah latvijskega košarkarskega zvezdnika Kristapsa Porzingisa dosti pisalo o njegovem nezadovoljstvu s svojo NBA ekipo Dallas Mavericks ter slabim odnosom z njenim najboljšim igralcem Luko Dončićem.

Celo lastnik moštva Mark Cuban je potrdil, da oba košarkarja nista najboljša prijatelja izven košarkarskih igrišč, a da se vse to vendarle ne bi smelo poznati na parketu ter da verjame, da se bo njun odnos sčasoma precej izboljšal.

Kristaps Porzingis in Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Toda Latvijec je do konca sezone iz tekme v tekmo igral slabše, njegovo nezadovoljstvo nad "drugorazrednim" statusom znotraj ekipe pa je bilo vse bolj očitno.

Mnogi so tako pričakovali, da je Porzingis že odigral svojo poslednjo tekmo v dresu Maverickov ter da ga bo Dallas (če bo le našel kakšno zainteresirano ekipo) že poleti prodal.

Toda po pisanju Bally Sportsa, ki se sklicuje na vir znotraj kluba, naj temu niti približno ne bi bilo tako. Porzingis in Dončić naj bi se po besedah neimenovanega vira vendarle zelo dobro razumela, medtem ko naj bi bilo prepričanje, da je KP ljubosumen na mladega Slovenca, povsem napačno. Pri Dallasu naj bi se tako odločili za 180-stopinjski zasuk.

Vodstvo Maverickov tako kljub vsem ugibanjem in napovedim naj ne bi želelo zamenjati nekdaj izvrstnega Latvijca, saj verjame, da se oba mlada zvezdnika vendarle lahko ujameta na igrišču: "KP-ja se narobe ocenjuje. Nista besna drug na drugega in sta si v resnici celo všeč. Mavericki tako ne potrebujejo nekega novega zvezdnika, ki bi dopolnil Luko," naj bi za Bally Sports povedal vir znotraj Dallasove franšize.

Ali gre zgolj za zavajanje in pometanje vse bolj očitnega problema pod preprogo, ali pa smo v resnici popolnoma narobe ocenili odnos dveh največjih Dallasovih zvezdnikov, pa bo najverjetenje pokazala nova sezona, ki bi morala dokončno dati odgovor, ali sta oba Evropejca kompatibilna skupaj na košarkarskem igrišču. Zaenkrat še nismo prepričani...

Komentarjev 2
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 08:28 13.avgust 2021.

    To je navadno pometanje pod preprogo! Izgovor, ker jim ni uspelo letos pripeljati nobenega zvezdnika! Vsi klubi imajo po dva, tri zvezde v klubu, samo Dallas počiva!? Damo poglejte Lakerse, Brooklyn..., vsi imaju super ekipo!!! Dallas pa ...

  • Virginia_Midkiff 15:44 12.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice